День відкритих дверей НТУ «ХПІ»

#18 от 28.10.2019

Запрошуємо вас відвідати «День відкритих дверей НТУ «ХПІ», який відбудеться 17 листопада у спортивному комплексі «Політехнік» за адресою вул. Алчевських, 50а (ст. метро «Пушкінська»). Початок о 10.00 год.

Ця традиційна акція буде цікавою не лише випускникам, а й учням середніх класів. Відвідувачі зможуть поспілкуватися з представниками інститутів, факультетів і кафедр, ознайомитися з особливостями умов вступу в 2020 р. та взяти участь у тематичному науковому фестивалі «SCIENCE IS FUN» в рамках ініціативи UNESCO «World Science Day for Peace and Development». Тут можна буде відвідати зону робототехніки та інжинірингу, завітати до експериментально-лабораторної та game-зони, стати учасником одного з 20 майстер-класів та прослухати короткі науково-популярні лекції від молодих вчених університету. Під час заходу відбудеться виступ рок-гуртів (звук живий).

Вхід вільний!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет