Бажаємо успіхів і міцного здоров’я!

[Ігор Кононенко, завідувач кафедри стратегічного управління, професор, д. т. н.]
#18 от 28.10.2019

Марина Анатоліївна Гринченко, викладач кафедри стратегічного управління, доцент, кандидат технічних наук відзначила нещодавно свій ювілей. У нашому університеті вона пройшла шлях від студентки до доцента кафедри стратегічного управління. Закінчивши в 1992 році Харківський політехнічний інститут, вона почала свою діяльність інженером-програмістом на кафедрі «Автоматизовані системи управління». Тут закінчила заочну аспірантуру та захистила у 2012 році дисертацію на здобуття вченого ступеня кандидата технічних наук.

З 2000 року працює на кафедрі стратегічного управління з дня її створення, брала активну участь у відкритті спеціальності «Управління проектами» в НТУ «ХПІ». Як заступник завідувача кафедри виконувала велику і відповідальну роботу з розробки документації для ліцензування та акредитації спеціальностей, створення нових навчальних планів. Щороку займається плануванням роботи викладачів.

Свою діяльність у якості викладача доцент М. А. Гринченко успішно поєднує з науково-дослідною та методичною роботою. Вона має понад 50 наукових публікацій, зокрема у періодичних виданнях, які включені до наукометричної бази Scopus. Виконувала важливі завдання на замовлення бізнесу з оптимізації бізнес-процесів компаній, проводила тренінги для підприємств малого та великого бізнесу. Працюючи на посаді доцента, підготувала до виходу у світ навчальний посібник, рекомендований Вченою радою НТУ «ХПІ», 2 навчально-методичні посібники, ряд методичних вказівок, виступала з доповідями на міжнародних науково-технічних конференціях. Доцент М. А. Гринченко є висококваліфікованим фахівцем, користується авторитетом серед співробітників та студентів.

Вітаємо Вас, Марино Анатоліївна, з ювілеєм і бажаємо нових професійних досягнень, здоров’я, радості!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет