О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Ювілей спеціальності «Фізична культура і спорт»


[Наталя Борейко, доцент]
#15-16 от 20.09.2019

На кафедрі фізичного виховання відбувся 25 набір на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт». У цьому році на перший бакалаврський рівень навчання вступили 22 студенти та 10 – на скорочену форму.

«Посвята у студенти» на кафедрі проводиться щорічно, у перший навчальний день. Викладачі, студенти і випускники збираються на святковому засіданні кафедри, де вітають першокурсників, кожен з яких представляє себе і свій вид спорту, ділиться своїми мріями та сподіваннями на навчання та заняття спортом. Усі збираються у родині, де відчувається дух єдності та монолітність, бажання приєднатися до чогось великого. Лунають поздоровлення настанови і привітання (на знімку).

У цьому році з привітальним словом до першокурсників звернулися завідувач кафедри доцент Олексій Володимирович Юшко, його заступник доцент Наталя Юріївна Борейко, куратор групи викладач Вікторія Вікторівна Фоменко, старшокурсники.

Нагадуємо, що у 2020 році кафедра фізичного виховання відзначатиме 70-річний ювілей, а заснована у 1994 році спеціальність «Фізична культура і спорт» зараз святкує знаменну дату – 25 років. За час свого існування наша кафедра створила свої «золоті сторінки» у літописі НТУ «ХПІ».

Кафедра фізичного виховання НТУ «ХПІ» сьогодні – один з відоміших центрів студентського фізичного виховання та спорту в Україні і за її межами. Таке визнання їй забезпечили багато чинників, а саме – створення власної науково-педагогічної школи із соціальних, педагогічних, психологічних і методичних питань підтримки здоров’я студентства; висококваліфіковані викладачі та професійні тренерські кадри; багаторічні традиції спортивно-масової і фізкультурно-оздоровчої роботи зі студентами та співробітниками університету; наявність унікального навчально-спортивного комплексу та спортивно-оздоровчих таборів.

Наталя Борейко, доцент

Про святкування ювілею спеціальності читайте у наступних випусках газети

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет