О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Орієнтир на майбутнє


[Сергій Гармаш]
#13 от 18.06.2019

«Літні канікули з Політехом» – у здійсненні цього захоплюючого проекту взяли участь і викладачі навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу. За ініціативи доцента кафедри менеджменту інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин (МІПтаМЕВ) О. М. Проскурні та за підтримки директора ННІ ЕММБ професора О. В. Манойленка було організовано проведення ряду заходів з профорієнтаційної роботи серед учнів 10-х класів Харківської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 36. З цією школою наш університет має договір про співпрацю.

Школярів захопила екскурсія до Музею історії НТУ «ХПІ», яку провела його директор Анна Валентинівна Бистріченко. Тут вони дізналися багато цікавих фактів з історії становлення та розвитку інституту, про його минуле та сьогодення, про його видатних випускників та їх значний вклад у розвиток вітчизняної науки. Школярі також зустрілися з представниками різних кафедр економічного напрямку, зі студентами університету. Перед ними виступили доцент кафедри економічної кібернетики та маркетингового менеджменту К. М. Сокол, доценти кафедри менеджменту інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин І. О. Новік та О. М. Проскурня, старший викладач кафедри МІПтаМЕВ С. В. Гармаш, студент групи БЕМ-97а Артем Андрєєв.

У цей день гості також відвідали майстер-клас «Технологія шоколаду». Наприкінці зустрічі вони висловили бажання зустрітися ще раз на початку осені. Започатковану ініціативу профорієнтаційної роботи зі школярами 10-х класів було підтримано викладачами кафедри. Робимо орієнтир на майбутнє!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет