Конференція трудового колективу НТУ «ХПІ»

#8-9 от 22.04.2019

22 березня відбулася конференція трудового колективу НТУ «ХПІ», у якій взяли участь 216 делегатів з 248 обраних.

Ректор професор Є. І. Сокол звітував про роботу університету у минулому році та про виконання пунктів колективного договору між адміністрацією та профспілковою організацією нашого вищого навчального закладу в 2018 році. Він докладно розповів присутнім про основні здобутки в усіх сферах діяльності нашого університету. Це високі місця у різних Всеукраїнських освітніх рейтингах, перемоги наших студентів у Всеукраїнській студентській олімпіаді та в конкурсі студентських наукових робіт, активна міжнародна діяльність, постійний розвиток сучасних інформаційних технологій, підтримка корпусів та будівель університету у належному стані, робота підрозділів соціально-гуманітарної сфери (Палац студентів, Музей історії, науково-технічна бібліотека, спортивно-оздоровчий табір), фінансування університету.

Про виконання пунктів колективного договору, який має соціальну спрямованість, у 2018 році доповів голова профспілкової організації А. Й. Фомін. Він зауважив, що всі 7 пунктів договору, за які відповідав профспілковий комітет, виконані. Це проведення громадського контролю з дотримання адміністрацією університету законодавства та виконання пунктів колективного договору з охорони праці; організація санаторно-курортного лікування співробітників ХПІ за пільговими путівками; надання за рахунок коштів профспілкового бюджету профспілкової виплати політехнікам.

Разом з адміністрацією університету було організовано оздоровлення дітей співробітників у літній період за пільговими путівками, забезпечено відпочинок співробітників та членів їх родин у спортивно-оздоровчому таборі «Політехнік», організовано спортивну та культурно-масову роботу.

Голова Вченої ради НТУ «ХПІ» професор Л. Л. Товажнянський виступив з пропозицією внести зміни до складу Вченої ради, які делегати конференції одноголосно затвердили

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет