О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Форум електрозварювальників


[Альона Глушко, к. т. н., старший викладач кафедри зварювання]
#2-3 от 14.02.2019

У грудні в Києві відбулася Міжнародна конференція «Зварювання та споріднені технології – сьогодення і майбутнє» (International Conference «Welding and Related Technologies – Present and Future»). Вона була присвячена важливій науковій події для України – сторіччю Національної Академії наук України. На цьому науковому форумі я представила доповідь «Research into defectiveness of welded joints of steam pipes operated for a long time under the conditions of creeping» («Дослідження пошкоджуваності зварних з’єднань паропроводів, які тривалий час експлуатуються в умовах повзучості»).

З привітаннями до учасників секції молодих спеціалістів звернулися академік Національної Академії наук України, заступник директора Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона НАН України Л. М. Лобанов; директор Міжнародного Інституту зварювання (Франція), доктор Сесиль Майер; член організаційного комітету конференції, к. т. н. Г. О. Полішко.

Конференція зібрала учасників з різних міст і установ України та країн світу (Швеція, Китай, Велика Британія, Франція, Німеччина, Канада, Австрія). На науковому форумі обговорили актуальні проблеми сучасного стану зварювального виробництва та споріднених технологій. Багато цікавих доповідей високого рівня зробили молоді вчені. Слід зазначити, що всі доповіді були представлені англійською мовою.

Я рада була бачити освічених і впевнених у собі вчених та бути частиною цієї спільноти! Всі учасники конференції отримали сертифікати про участь у форумі з підписами президента Національної Академії наук України Бориса Євгеновича Патона та директора Міжнародного Інституту зварювання Сесиль Майер.

Участь у таких заходах відіграє важливу роль і у діяльності молодих вчених, і у зміцненні співробітництва не тільки на національному, а й на міжнародному рівні.

Треба відзначити високий рівень організації конференції та професіоналізм самих організаторів з Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона – Г.О. Полішко та С. Л. Шваби.

Для мене була велика честь отримати запрошення від Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона НАН України та представляти НТУ «ХПІ» на цій міжнародній конференції!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет