О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Турбота про дітей – турбота про майбутнє


#2-3 от 14.02.2019

Профспілка працівників освіти і науки України нагородила голову первинної профспілкової організації НТУ «ХПІ» А. Й. Фоміна Почесним знаком «Турбота про дітей». Цю відзнаку Анатолій Йосипович отримав «за вагомий особистий внесок в організацію дитячого оздоровлення у 2018 році». Нагорода була йому вручена на засіданні Вченої ради 22 грудня 2018 року (на знімку).

«Велику увагу профспілковий комітет разом з адміністрацією університету приділяє оздоровленню співробітників та членів їх родин, – розповідає Анатолій Йосипович Фомін. – Так влітку 2018 року 62 дитини були оздоровлені у дитячих оздоровчих таборах за пільговими путівками. Дотація батькам з профспілкового бюджету була надана у розмірі 162011 грн., від адміністрації університету – у розмірі 60700 грн.

У 2018 році 35 співробітників університету (у 2017-му – 18 співробітників) були оздоровлені за санаторними путівками. Дотація з профспілкового бюджету склала 111789 грн.».

Тетяна Каменєва, голова культурно-масової комісії профспілки співробітників НТУ «ХПІ»:

«Під час чудових новорічних свят профспілка НТУ «ХПІ» вітала дітей співробітників нашого університету. На балет-казку – прем’єру «Красуня і чудовисько» – вони прийшли до Харківського академічного театру опери і балету. Симфонічний оркестр зачарував маленьких слухачів виконанням безсмертних творів Й. Баха, М. Мусоргського, Л. Деліба. У Харківській філармонії малюки стали безпосередніми учасниками музичної вистави та слухали «Щедрика» у виконанні німецького органу.

Новорічні космічні пригоди, під час яких діти дізналися все про Сонячну систему та сузір’я, відбулися у планетарії. А у Харківському молодіжному театрі «Мадригал» на дітей знов чекала прем’єра – магічна вистава-мюзикл! А потім була весела святкова дискотека для маленьких гостей!

Ми хочемо, щоб наші діти були щасливі! Щоб вони вірили в чудеса і мріяли! І хай ці прекрасні дитячі мрії збуваються!»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет