Ми безмежно щасливі

[Мар’я та Данило Сум]
#2-3 от 14.02.2019

Ми безмежно щасливі

Ми познайомилися в лютому, просто напередодні Дня закоханих. Двоє майбутніх інженерів зі схожими поглядами на життя та спільними інтересами. Я – студентка-відмінниця, голова профбюро МШ факультету, він – розумний і кмітливий хлопець, поєднував навчання з роботою інженера-конструктора. Симпатія з’явилася одразу. Почалися побачення, романтика, допомога з домашніми завданнями та чаювання в гуртожитку.

Через рік Данило запропонував мені стати його дружиною, і я без вагань погодилася. У березні 2018-го ми стали молодою студентською родиною, і нашу радість поділили з нами друзі в університеті. Живемо в порозумінні, турбуємося і підтримуємо одне одного, разом вирішуємо проблеми, разом радіємо навіть дрібничкам, заводимо традиції, набуваємо досвіду, мріємо, ставимо цілі. Ми безмежно щасливі і вдячні рідному ХПІ не лише за набуті знання, а й за нашу доленосну зустріч!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет