О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

НТУ «ХПІ» та GlobalLogic – підписано договір


#2-3 от 14.02.2019

Договір про партнерство був підписаний між НТУ «ХПІ» та GlobalLogic – міжнародною компанією з розробки програмних продуктів у сферах цифрових медіа, медицини, телекомунікацій, автопромисловості та ін. «GlobalLogic Україна» – найбільший розробник програмного забезпечення в нашій країні.

Ректор НТУ «ХПІ» професор Євген Сокол, директор інституту енергетики, електроніки та електромеханіки НТУ «ХПІ» Роман Томашевський і декан факультету комп’ютерно-інформаційних технологій Максим Главчев зустрілися з представниками компанії та обговорили питання формування навчальної програми для студентів у стратегічних для компанії напрямках, проектне навчання, стажування студентів, викладачів, спільних курсів.

«Нам необхідно разом формувати наукові програми і вибудовувати траєкторії навчання студентів, базуючись на потребах роботодавця, а також впроваджувати проектне навчання», – зазначив ректор НТУ «ХПІ» професор Євген Сокол. Представники компанії – директор з інжинірингу Віктор Матусов і координатор університетського проекту Євген Сакало – відзначили, що співпраця з Харківським політехом дуже важлива для GlobalLogic. Учасники зустрічі домовилися про створення спільних курсів, на яких студенти будуть отримувати знання, максимально наближені до потреб бізнесу. Першим кроком до цього буде перегляд і актуалізація навчальних програм. Передбачається участь компанії GlobalLogic в інфраструктурних проектах університету, які допоможуть зробити навчання гнучким і актуальним, а також фінансова підтримка викладачів університету і наукових досліджень. На наступному етапі партнерства передбачено проведення серії відкритих лекцій від експертів компанії з презентацією актуальних технологій, проектів і освітніх можливостей для студентів.

За матеріалами прес-служби НТУ «ХПІ»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет