О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Події – 2018


#19-20 от 11.12.2018

У Вінниці відбувся фінал Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, який збігся з півфіналом Міжнародної студентської олімпіади з програмування ACM ICPC.

Всього на двох майданчиках в Україні та Румунії змагалося 85 команд технічних вишів зі Східної та Південної Європи. Команда НТУ «ХПІ», до якої увійшли студенти кафедри комп’ютерної математики та аналізу даних (завідувач професор Л. М. Любчик) Андрій Черевко, Владислав Мац і Михайло Бабенко, випередила суперників з Києва та Львова та посіла перше місце в Україні та четверте – в Південно-Східній Європі.

Після перемоги в Україні вони отримали путівки до фіналу Всесвітньої студентської олімпіади з програмування, який відбудеться з 31 березня по 4 квітня 2019 року у місті Порту (Португалія).

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет