Євробанк інвестує в ХПІ

#19-20 от 11.12.2018

На початку нового навчального року Харківську політехніку відвідав представник Європейського інвестиційного банку (Бельгія) Ніколя Лапіте. Метою цього візиту було знайомство з НТУ «ХПІ», зустрічі з керівництвом університету, студентами та молодими вченими кафедри інтегрованих технологій, процесів і апаратів і огляд 48 об’єктів університету, які увійшли до програми «Вища школа України, енергоефективність, сталий розвиток».

Наш університет бере участь у проекті України і Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). Він спрямований на допомогу українським університетам ефективно використовувати енергоресурси. Наш вуз також відвідала група з європейського аудиту, яка вивчила всі пропозиції і повністю підтвердила розрахунки, проведені фахівцями університету.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет