Щастя і творчої наснаги!

#19-20 от 11.12.2018

Для багатьох політехніків Науково-технічна бібліотека нашого університету асоціюється з цією привітною, завжди позитивною, вродливою жінкою. Лідія Петрівна Бондаренко, завідувач відділу культурно-просвітницької роботи НТБ, пов’язала свою долю з Політехом у далекому 1995 році. За цей час вона пройшла шлях від бібліотекаря до завідувача відділу. Завжди поруч зі студентами, небайдужа до своєї роботи, Лідія Петрівна присвятила себе вихованню людяності, патріотизму, естетичного світогляду молоді. Образотворчі виставки та фотовиставки, літературні вечори та творчі зустрічі, заходи з патріотичного та естетичного виховання, активна участь у залученні школярів до життя НТУ «ХПІ»… Все це лише краплинка, порівняно з її душевною теплотою, оптимізмом, увагою до людей, небайдужістю до оточуючих.

Шановна Лідіє Петрівно! Колективи Науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ» та редакції газети «Політехнік» щиро вітають Вас із ювілеєм! Бажаємо здоров’я, щастя, творчої наснаги. Хай життя завжди посміхається Вам!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет