О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Олімпійську срібну медаль, першу в історії українського бадмінтону, завоювала Анастасія Прозорова з НТУ «ХПІ»


#17 от 23.10.2018

На знімку: до складу команди «Omega» увійшли: студентка НТУ «ХПІ» Анастасія Прозорова (Україна), Маркус Барт (Норвегія), Оскар Го (Нова Зеландія), Кім Чан Хо (Фіджі), Кунлавут Вітідсарн (Таїланд), Хуан Іньсуан (Тайвань), Леоніс Уе (Франція), Ву Те Ан Ту (В’єтнам).

Студентка факультету соціально-гуманітарних технологій ХПІ Анастасія Прозорова стала срібним призером III юнацьких Олімпійських ігор – 2018, які відбулися в Буенос-Айресі (Аргентина). Турнір проходив з 6 по 18 жовтня, у змаганнях брали участь представники 206 країн.

Анастасія виступала в інтернаціональній команді «Omega», яка у фіналі змішаної командної першості поступилася суперникам з «Alpha» з рахунком 110:106. Нагорода присуджена Насті в категорії «командні змагання» з бадмінтону.

Наша спортсменка входить до плеяди найуспішніших бадмінтоністів НТУ «ХПІ», які вже протягом багатьох років множать спортивну славу університету, завойовуючи медалі на найпрестижніших турнірах.

Нагадаємо, що Анастасія Прозорова цього року стала бронзовим призером в жіночій парній категорії на особисто-командному юніорському чемпіонаті Європи з бадмінтону, який проходив у Таллінні з 11 по 15 вересня.

Підготовкою талановитої спортсменки займається Заслужений тренер України, випускник енергомашинобудівного факультету ХПІ Геннадій Махновський.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет