Ярмарок робочих місць «Політех–2018»

#17 от 23.10.2018

9 листопада 2018 року

10.00–13.00

СК «Політех» вул. Алчевських, 50а

Ректорат НТУ «ХПІ» на чолі з ректором Євгеном Івановичем Соколом і Центр «Кар’єра» запрошують усіх студентів і викладачів університету відвідати Ярмарок!

Дорогі студенти! Тут ви познайомитесь із діяльністю найкрупніших передових підприємств Харкова й України. Дізнаєтеся про актуальні вакансії, вимоги компаній до пошукувачів та оціните свою конкурентоздатність на сучасному ринку праці. Поспілкувавшись з HR-менеджерами та керівниками компаній, ви зрозумієте, як і де правильно застосувати знання, отримані в університеті, вибрати місце проходження практики. Ви зможете пройти профорієнтаційні тести і залишити резюме представникам компаній, у яких би ви хотіли побудувати свою кар’єру.

Шановні директори інститутів, декани, завідувачі кафедр і викладачі! Неформальна обстановка Ярмарку допоможе вам зав’язати нові партнерські стосунки з роботодавцями. Співпраця з успішними, динамічними компаніями – запорука вашого успіху. Фахівці, що їх випускає НТУ «ХПІ», завжди були затребуваними, а їх працевлаштування – одно з важливіших наших завдань.

Довідка: Ярмарок робочих місць – щорічний захід, у якому беруть участь понад 70 компаній-роботодавців. Серед них понад 30 виробничих підприємств, близько 20 IT-компаній.

Організатори: Центр «Кар’єра» НТУ «ХПІ» та Харківський обласний центр зайнятості.

Контакти: Олена Іванівна Мочалова, директор Центру «Кар’єра» НТУ «ХПІ».

Тел.: (057) 707-66-03, 093-498-43-13, 066-745-64-68.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет