О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Казковий світ природи»


[Тетяна Каменєва]
#15 от 25.09.2018

У перший день літа ми відзначали Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. У святковому концерті, організованому Палацом студентів НТУ «ХПІ» спільно з профкомом, виступили юні артисти студії циркового мистецтва «Бенефіс» та танцювального колективу «Промінь». А потім підводились підсумки конкурсу дитячої творчості «Казковий світ природи».

Конкурсна комісія розглянула понад 300 малюнків і саморобок від 184 авторів – дітей працівників університету віком від 1 до 15 років. Конкурсанти дуже відповідально поставилися до виконання своїх творів. Малюнки та саморобки були виконані з урахуванням тематики конкурсу. Було дуже важко з такої великої кількості чудових робіт виділити найкращі, кожна з них була неповторна. Завдяки профкому працівників НТУ «ХПІ» подарунок отримала кожна дитина. Кращі з робіт визначила конкурсна комісія. Переможці були нагороджені грамотами та призами.

Голова профкому А. Й. Фомін і директор Палацу студентів А. Ф. Марущенко вітали дітей і їх батьків, бажали яскравих, незабутніх літніх канікул.

Виставка дитячих робіт була надзвичайна і цікава кожному, а свято вдалося таким красивим і казковим лише спільним старанням дорослих і дітей.

Тетяна Каменєва, голова культурно-масової комісії профкому працівників НТУ «ХПІ».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет