О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Спорт і приємні враження


#15 от 25.09.2018

57 студентів університету та 214 членів спортклубу «Політехнік» відпочивали та проходили тренувальні збори та сповна насолодилися цього року прекрасними теплими днями у Фігуровці.

– У 2018 році, – розповідає голова профспілкового комітету студентів нашого університету С. М. Мастерний, – кількість відпочиваючих була більшою, ніж у минулому та позаминулому роках. Це означає, що у політехніків повертається інтерес до табору, який з кожним роком стає ще привабливішим та красивішим. Нагадаю, що у 2018-му вартість путівки на 14 діб складала всього лише 2968 (4060) грн. корпус(котедж), із яких 140 грн. коштувало 3-разове якісне харчування на добу та 72 (150) грн. – проживання. Студентам, що є членами профспілки, путівка до табору коштувала значно дешевше – 2268 та 3360 грн. відповідно. Цьогоріч дотація до путівки була збільшена та становила 50 грн. на добу. У цьому році табір працював з 10 липня по 22 серпня.

І хоча сезон – 2018 тільки-но закінчився, вже розпочата робота з підготовки до сезону – 2019. На кошти Асоціації випускників НТУ «ХПІ» триває реконструкція старого жилого корпусу, який пам’ятає безліч поколінь політехніків, що відпочивали в ньому починаючи з 50-х років минулого століття. В його лівому крилі вже створені номери «люкс» – 2 двокімнатні на першому поверсі та 4 однокімнатні – на другому. Триває перебудова й інших кімнат корпусу, для початку, наприклад, їх облаштували до минулого сезону самі студенти на чолі з директором «Політехніка» Андрієм Євтіхієвим.

Впевнені, що сезон 2019 року у Фігуровці буде ще кращим!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет