О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Відпочинок та оздоровлення!


#15 от 25.09.2018

Яскравий сезон відпусток і шкільних канікул політехніки та члени їх сімей провели весело і з користю для здоров’я. Завдяки постійній підтримці ректорату та профспілкових комітетів співробітників і студентів нашого університету, усі бажаючі змогли достойно відпочити.

Голова профспілкового комітету співробітників НТУ «ХПІ» А. Й. Фомін:

«У липні і серпні співробітникам ХПІ було надано 30 санаторно-курортних путівок за пільговою вартістю. Дотації з профспілкового бюджету до цих путівок становили від 30 до 40%. Для порівняння: у 2017 році таких путівок було всього 18.

Діти харківських політехніків теж були оздоровлені у дитячих таборах. За пільговими путівками там добре відпочили 62 дитини. На придбання цих путівок з профспілкового бюджету було виділено 163 тисячі 311 гривень.

Понад 60 співробітників ХПІ та членів їх сімей залишилися задоволеними відпочинком у спортивно-оздоровчому таборі «Політехнік». Цього року тут відбулися 3 зміни. За умови заїзду на 14 днів співробітники вузу отримали дотацію в 1000 гривень від адміністрації НТУ «ХПІ». Дітей співробітників, якщо вони відпочивали з батьками, добре підтримала наша профспілка, також компенсувавши їм 1000 гривень».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет