О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Новий навчальний набирає сили


[Ігор Гаєвий]
#15 от 25.09.2018

Ось і розпочався новий навчальний рік у нашому славетному університеті! За традицією він стартував 31 серпня з Посвяти в студенти, де ректор НТУ «ХПІ», професор Євген Іванович Сокол запалив вогонь Знань. На цьому святі були присутні як політехніки, у тому числі і щасливі першокурсники з батьками, так і почесні гості – члени Наглядової ради нашого вузу, представники місцевої та обласної влади. Поздоровлення зі святом від голови Харківської держадміністрації Юлії Світличної передав політехнікам її заступник Вадим Данієлян, який вручив нагороди кращим співробітниками ХПІ. За високий професіоналізм і внесок у навчання та виховання молоді Почесними грамотами ХОДА були відзначені відповідальний секретар Центральної приймальної комісії Сергій Петров, завідувач кафедри обчислювальної техніки та програмування Сергій Семенов, завідувач кафедри фізвиховання Олексій Юшко.

З новим навчальним роком студентів та викладачів своїми яскравими номерами привітали колективи Палацу студентів ХПІ та гравці баскетбольного клубу «Авантаж-Політехнік».

У майбутньому навчальному році політехнікам треба буде вирішувати багато найактуальніших питань, які стоять перед сьогоднішньої освітою та наукою. На цьому наголосив ректор Є. І. Сокол на традиційній зустрічі з колективом викладачів університету в Палаці студентів, яка відбулася того ж дня. Він підвів підсумки 2017/18 навчального року, розповів про цілі та завдання на майбутнє. Євген Іванович вручив нагороди кращим співробітникам університету, які зробили внесок у просування науки і освіти серед молоді, реалізацію науково-освітніх проектів, високий професіоналізм. Грамоти Департаменту освіти і науки Харківської облдержадміністрації отримали директор навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу ХПІ Олександр Манойленко, старший викладач кафедри фізики Ксенія Мінакова, завідувач кафедри біотехнології, біофізики і аналітичної хімії Олександр Огурцов, завідувач кафедри етики, естетики та історії культури Олена Петутіна, заступник відповідального секретаря Центральної приймальної комісії ХПІ Сергій Радогуз, директор навчально-наукового інституту хімічних технологій та інженерії ХПІ Ігор Рищенко, доцент кафедри хімічної техніки та промислової екології Олексій Шестопалов та керівник прес-служби Олена Розова.

Ігор Гаєвий

Фото Валерія Таємницького

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет