О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Наші у лавах святкового параду


[Олександр Срібний]
#14 от 28.08.2018

24 серпня у Києві відбувся святковий військовий парад на честь Дня Незалежності України. Гідно представили наш славетний навчальний заклад військовослужбовці Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ». Ще 15 липня хлопці вирушили до Білої Церкви для підготовки до військового параду.

На плацу військової частини А2167 тривали наполегливі тренування парадного розрахунку нашого навчального закладу. Незважаючи на втому та мінливість погодних умов, військовослужбовці інституту щодня під час шестигодинних тренувань, які проходили вранці та ввечері, вдосконалювали рівень своєї стройової підготовки. Старші шеренг, яких призначили з числа найдосвідченіших офіцерів навчального закладу, доклали максимум зусиль у підготовці особового складу до параду військ на Хрещатику.

Кожен офіцер і курсант зробили все для того, щоб продемонструвати міць і силу Українського війська 24 серпня у Києві в День Незалежності.

Олександр Срібний, ТВО начальника клубу, молодший лейтенант

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет