Шановні першокурсники!

#14 от 28.08.2018

Первинна профспілкова організація студентів (ППОС) НТУ «ХПІ» вітає вас зі вступом до університету. Ви здобули почесне право навчатися в одному з провідних вишів світу – Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут».

Студенту, який у процесі навчання оволодіває знаннями, набуває певного життєвого досвіду, потрібні допомога та захист, оскільки самостійно відстояти свої права дуже важко. Тому в нашому університеті створена і діє профспілкова організація студентів, яка є організаційною ланкою Профспілки працівників освіти і науки України.

Саме наша профспілка може впевнено запропонувати вам свою підтримку та захист. Члени профспілки можуть захистити свої права та інтереси в НТУ «ХПІ», у Харкові та в Україні; без згоди профспілки не можуть бути відраховані з університету або виселені з гуртожитку; отримують правову допомогу; у випадку лікування, оздоровлення або важкого матеріального стану можуть отримати фінансову профспілкову виплату; забезпечуються пільговими путівками до літнього спортивно-оздоровчого центру «Політехнік» (Фігуровка); студенти-сироти можуть отримати «Єдиний квиток» для безкоштовного проїзду у транспорті та ще багато іншого.

Протягом навчального року профспілка організовує для наших студентів безліч заходів різного спрямування – концерти, фестивалі, творчі вечори, інтелектуальні ігри, КВК, фотовиставки, квести, спортивні змагання, благодійні заходи, волонтерство, залучає студентів до участі у місцевих та всеукраїнських заходах і подіях.

Долучайтесь до роботи студентської профспілки нашого університету – ставайте профоргами груп та отримуйте досвід роботи у великій команді активних і цілеспрямованих студентів нашого університету. Разом з профспілкою ви можете реалізувати свій власний проект чи задум.

Приходьте до комітету профспілки, дізнавайтесь більше на:

profkom-khpi.org
facebook.com/profkomkhpi

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет