О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Благоустрій власної оселі – запорука комфортного життя


[Марія Таранущенко, Єлизавета Дротик ]
#12-13 от 25.06.2018

Саме поліпшенням умов проживання займається ремонтний загін гуртожитку №7 НТУ «ХПІ» на чолі з Владиславом Бондарем – студентом 6 курсу групи МІТ-12в (МШ). Ремзагін щодня плідно працює задля досягнення спільної мети, об’єднаний командним духом та дружніми відносинами.

«Красива оселя для мене означає, що я приходитиму додому і кожного дня буду насолоджуватися затишком. Це важливо, адже тут я проводжу багато часу. А гуртожиток – наш дім, і ми маємо робити його кращим», – говорить студент групи МІТ-27у (МШ), член ремзагону Владислав Ганзюк.

Сучасні коридори, оновлений водогін, гарні кімнати відпочинку, пін-понг арена, спортивний зал – лише частина досягнень ремзагону, все це виконане якісно, на радість студентам. А ще скільки запланованих проектів, що чекають на своє втілення золотими руками хлопців! Активну допомогу та підтримку здійснюють і студенти, що проживають у гуртожитку, і університет, який заохочує та забезпечує необхідними матеріалами.

«Ми дуже пишаємося тим, що саме в нашому гуртожитку проживає така ініціативна молодь, що люди власними силами роблять свої умови кращими. Всі мешканці гуртожитку безмежно вдячні керівництву університету та особисто проректору, професору М. І. Гасанову за допомогу в благоустрої, наданні матеріалів та заохоченні студентів до роботи. Не можна також не згадати про досягнення нашої завідувачки З. Ф. Саніної, яка стала для нас у цих стінах другою мамою. Вона особисто допомагає не лише обрати дизайн приміщень, а й їздить на закупівлю матеріалів, щоб зекономити час виконання ремонтних робіт. Сьогодні ми дуже сподіваємося, що студенти молодших курсів та майбутні студенти продовжать цю традицію, і наш гуртожиток буде займати перші місця протягом багатьох років», – говорить голова студради гуртожитку №7 Єлизавета Дротик (МІТ-33а (МШ)).

А голова загону Владислав Бондар наголошує на тому, що участь у благоустрої гуртожитку дає можливість освоїти, окрім своєї основної професії, ще ряд інших, які неодмінно стануть у нагоді у подальшому житті. Тут можна навчитися працювати в команді та краще пізнати людей, з якими ми живемо поряд протягом 6 років навчання.

Ремонтний загін гуртожитку №7 – зразковий приклад завзятості, працелюбства, любові до своєї справи та майстерності. Ми щиро вдячні хлопцям за роботу і обіцяємо ставитися до плодів їхньої праці бережливо!

Студентки Марія Таранущенко (МІТ-24 (МШ)); Єлизавета Дротик (МІТ-33а (МШ))

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет