О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Перша Міжнародна науково-технічна конференція з сучасних технологій переробки пальних копалин


[Денис Мірошниченко]
#11 от 14.06.2018

У її роботі 19–20 квітня брала участь кафедра технології переробки нафти, газу та твердого палива. Відкрив конференцію директор ДП «УХІН», професор Євген Тихонович Ковальов, який також зробив важливу доповідь щодо сучасного стану розвитку вуглепереробної промисловості в Україні. Директор науково-начального інституту хімічних технологій та інженерії (ННІ «ХТІ») НТУ «ХПІ» професор Ігор Михайлович Рищенко розповів про формування та розвиток кафедри технології переробки нафти, газу та твердого палива.

Із доповідями виступили співробітники та аспіранти ДП «УХІН», ДП «Гіпрококс» та кафедри «Технологія переробки нафти, газу та твердого палива», зокрема Дар’я Юріївна Білець доповіла про переробку кам’яновугольних фусів з отриманням генераторного газу.

Слід зазначити, що подібні заходи відіграють дуже важливу роль у зміцненні співробітництва як на національному, так і на міжнародному рівні. Конференція привернула до себе увагу науковців, що є імпульсом для проведення подібних заходів у майбутньому.

Денис Мірошниченко, д. т. н., зав. кафедри «Технологія переробки нафти, газу та твердого палива»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет