О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Політехніки – призери конкурсу PR-проектів


[Зінаїда Мельник]
#11 от 14.06.2018

В газеті «Політехнік» №8 від 26 квітня ми писали про команду першокурсниць навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу НТУ «ХПІ». Антуанела Адамкевич, Валерія Рогозна, Діана Кецбая, Дар’я Слива і Вікторія Ольшевська (на знімку) посіли III місце в секції «Маркетинг» у фіналі XII Міжнародного конкурсу студентських маркетингових, PR-проектів і стартапів «Золотий компас», який щорічно проводиться в Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця.

13 команд з 8 вишів Харкова, Одеси, Тернополя, Чернігова, Сум і Донецька взяли участь у цьогорічному конкурсі на тему «Проекти, події та ініціативи для малих міст: бізнес та суспільний сектор». Наші студентки представили проект «Чугуїв – місто твоїх вражень». Під керівництвом к. е. н., доцента Марини Миколаївни Шевченко вони підготували пропозиції щодо підвищення туристичної привабливості міста Чугуїв. Це проведення квестів, екскурсій, майстер-класів для гостей міста, організація активного і креативного відпочинку. Дівчата впевнені, що проект допоможе прекрасному місту Чугуїв стати відомим туристичним центром!

Вітаємо команду з перемогою і бажаємо студенткам натхнення, подальших успіхів у навчанні!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет