О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Анастасія Пивоварова – призер Всеукраїнської студентської олімпіади


[Каріна Яковенко]
#11 от 14.06.2018

Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Комп’ютерні науки», «Радіотехніка», «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» та «Радіоелектронні апарати та засоби» проводився в Харківському національному університеті радіоелектроніки. Студентка кафедри ПІІТУ Анастасія Пивоварова (КН-34а) посіла у цій олімпіаді ІІІ місце.

«Я дуже рада, що мені вдалося взяти участь у такому важливому турнірі за своєю спеціальністю, – розповідає Настя. – Олімпіаду можна порівняти з квестом, де потрібно виконувати завдання одне за іншим, а це завжди цікаво! Ще у шкільні роки я брала участь в олімпіадах, мені подобався цей процес: підготовка, бажання проявити себе і хвилююче очікування результатів! На цій олімпіаді зустрілися учасники з різних міст України, переможці першого етапу». Досвід участі в олімпіаді Анастасія вважає дуже корисним: «Я зрозуміла, які дисципліни я вивчила краще, а які гірше. Можна навіть сказати, що завдяки олімпіаді я повірила в себе. Результат показав мені, що я можу домогтися більшого!»

Переможці олімпіади отримали подарунки від компаній NIX Solutions, Global Logic і JABIL, які традиційно виступають партнерами турніру. Крім того, університети, чиї студенти брали участь у змаганнях, отримали сертифікати від Smart Network Lab на розгортання тестової Wi-Fi мережі на базі обладнання Ruckus Networks.

Каріна Яковенко, інженер кафедри програмної інженерії і інформаційних технологій управління ім. А. В. Дабагяна

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет