О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Відзначилися у Львові та Харкові


[Денис Жемелко, студент групи КІТ-26у (АП)]
#11 от 14.06.2018

22–24 травня в Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Метрологія, стандартизація і сертифікація», у якому взяли участь понад 40 студентів з 15 провідних вишів України.

В цей же час у Харківському національному університеті радіоелектроніки завершився II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Метрологія і інформаційно-вимірювальна техніка», де студенти НТУ «ХПІ» показали гідні результати.

Перед учасниками турніру виступив голова оргкомітету олімпіади, проректор ХНУРЕ, професор Ігор Рубан, який від імені керівництва університету поздоровив переможців та разом з колегами – професорами Андрієм Ерохіним, Ігорем Руженцевим, Олександром Филипенком і Сергієм Сакало нагородив переможців дипломами.

Студентам також вручили подарунки від компаній NIX Solutions, Global Logic и JABIL, які традиційно виступають партнерами олімпіади.

Крім цього, університети, які взяли участь у олімпіаді, отримали сертифікати від Smart Network Lab на розгортання тестової Wi-Fi мережі на базі обладнання Ruckus Networks.

Краще за всіх на обох олімпіадах виступив студент групи КІТ-44а (АП) Сергій Бондаренко (на знімку), який посів у Львові 2 місце і у Харкові 3 місце. Наша команда також зайняла 3 місце в загальнокомандному заліку.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет