О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Боротьба з темними силами»


[Тетяна Байдак]
#8 от 26.04.2018

Соціологічний квест з такою назвою (за мотивами творів Дж. Роулінг про «Гаррі Поттера») відбувся 23 і 27 березня в освітньому просторі Арсенал Ідей Україна НТУ «ХПІ». Його організатором виступила кафедра соціології та політології нашого університету.

В дружній атмосфері та в ігровій формі учні з різних харківських шкіл (№3, №23, №89, №96, №99, №117, №126, № 161, №164, №167) мали змогу дізнатися більше про спеціальність «Соціологія» в Харківському політехнічному. Протягом усього квесту учні в ролі магів-соціологів безстрашно боролися з Соціомортом (головним лиходієм у квесті). Для того, щоб пройти весь квест, необхідно було виконати ряд завдань, які вимагали від учасників зосередження й винахідливості. Можна було використовувати реквізит в аудиторії: соціологічні документи, журнали, комп’ютери, плакати, пазли.

Учасники квесту успішно подолали всі перешкоди та зруйнували чари Соціоморта!

Школярі навчилися працювати в команді, дізналися про сфери інтересів соціологів, ознайомились із методами збирання соціологічної інформації та засобами її обробки.

Організатори соціологічного квесту дякують всім учасникам заходу!

Тетяна Байдак, к. соц. н., доцент кафедри соціології та політології; Альона Садовська, асистент-викладач; Олена Гераськіна, аспірант.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет