О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Якісне обслуговування озброєння та військової техніки – запорука бойової готовності


[Тетяна Кучерява, офіцер відділення морально-психологічного забезпечення, капітан]
#8 от 26.04.2018

2 квітня, напередодні переводу озброєння та військової техніки на літній режим експлуатації, у Військовому інституті танкових військ НТУ «ХПІ» проведено заняття із заходів безпеки з особовим складом батальйону забезпечення навчального процесу.

На навчальних місцях досвідчені керівники ознайомили військовослужбовців із заходами безпеки під час сезонного обслуговування бронетанкової й автомобільної техніки, поводження з отруйними хімічними та технічними речовинами, із загальними протипожежними заходами, а також навчили надавати першу медичну допомогу у разі отримання травм. Для якісного сезонного обслуговування техніки впродовж трьох тижнів будуть організовані спеціалізовані пости та комплексні бригади, виконуватимуться різноманітні роботи, передбачені інструкціями з експлуатації.

По закінченні робіт комісія інституту перевірить результати сезонного технічного обслуговування озброєння та військової техніки, а також паркових приміщень до експлуатації у літній період.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет