О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Курсанти удосконалюють навички стрільби та метання гранат


[Олег Карлов, старший офіцер відділення морально-психологічного забезпечення, майор]
#8 от 26.04.2018

У кінці березня з курсантами 1 та 2 курсів факультету озброєння і військової техніки Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ» на полігоні військової частини А0501 смт Башкирівка проводилися заняття з вогневої підготовки.

Перед виконанням вправ зі стрільби зі стрілецької зброї відбувся інструктаж курсантів щодо заходів безпеки у поводженні зі зброєю та відпрацьовувалися навчальні питання щодо спорядження магазинів боєприпасами, зайняття вогневої позиції, приготування до стрільби зі зброї, вибір цілі, способу стрільби, зміни вогневої позиції тощо.

Основна увага зосереджувалася на опануванні курсантами вимог курсу стрільб, основ правил стрільби, знанні матеріальної частини та підвищенні рівня їх індивідуальної підготовки. Майбутні офіцери вдосконалили практичні навички стрільби з пістолета, автомата, а також виконали вправу з метання імітаційних гранат. Практика на полігоні дає курсантам змогу закріпити набуті теоретичні знання та довести навички до автоматизму.

Заняття з вогневої підготовки проводилися з урахуванням досвіду проведення антитерористичної операції на сході України під керівництвом досвідчених офіцерів та інструкторів.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет