Зустрічі на Ярмарку робочих місць

[Євгеній Москвітін, ст. викладач кафедри ЕІКТ]
#7 от 16.04.2018

Ця зустріч відбулася на Ярмарку робочих місць «Політех–2018» 30 березня в спортивному комплексі нашого університету. Студенти кафедри електроізоляційної і кабельної техніки (ЕІКТ) зустрілися тут із головним інженером ПАТ «Завод «Південькабель» Юрієм Афанасійовичем Антонцем (на знімку перший справа). Із цим підприємством у нашої кафедри міцні виробничі, наукові, навчальні зв’язки. Більшість інженерів «Південькабеля» – випускники НТУ «ХПІ», а саме кафедри ЕІКТ, а його генеральний директор Володимир Михайлович Золотарьов – лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки – є професором НТУ «ХПІ».

Тож у багатьох нинішніх студентів, а на ярмарок прийшли навіть першокурсники, теж є перспектива стати співробітниками цього потужного підприємства, і в них було багато питань до головного інженера. Їх цікавили, наприклад, перспективи кар’єрного зростання, посади, які можуть займати майбутні магістри. Юрій Афанасійович запевнив студентів у тому, що і роботи, і посад вистачить на всіх – адже «Південькабель» постійно розвивається, незабаром відкриваються нові цехи для виробництва сучасної продукції, зокрема, кабелю з так званою мілікенівською жилою, який витримує напругу в 330 кВ.

У зустрічі брав участь також професор А. Г. Гурин – завідувач кафедри ЕІКТ НТУ «ХПІ» (на знімку другий справа).

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет