О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

День відкритих дверей


#6 от 28.03.2018

Черговий День відкритих дверей у Військовому інституті танкових військ відбувся 17 лютого. Його відвідали понад сто школярів Харкова. Їх ознайомили з переліком конкурсних предметів для реєстрації та складання зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році та вступних випробувань, які мають складати вступники до нашого навчального закладу.

Вчителі та учні відвідали музей Бойової слави інституту, де ознайомилися з історією славетного навчального закладу, дізнались про випускників, які стали Героями України, захищаючи нашу Батьківщину.

Юнаки та дівчата оглянули об’єкти матеріально-технічної бази, зокрема провідні кафедри навчального закладу, ознайомилися із зразками озброєння та військової техніки, побачили матеріально-побутові умови курсантських казарм і гуртожитків, відвідали навчальний майданчик бойової системи виживання, де дізналися про основні способи виживання в різних природних умовах. Приємною несподіванкою для учнів стала демонстрація бойових можливостей танка Т-64Б під час ведення тактичних дій.

Після побаченого гості не приховували свого захоплення, а деякі юнаки серйозно висловили бажання у недалекому майбутньому поповнити лави курсантів інституту.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет