Олімпіади

#6 от 28.03.2018

Всеукраїнська учнівська олімпіада

З 23 лютого по 1 квітня в нашому університеті проходить I тур Всеукраїнської учнівської олімпіади НТУ «ХПІ» з математики, фізики, хімії, української мови, англійської мови, історії України, біології. 22 квітня відбудеться II етап олімпіади. Зазначимо, що вона організована для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти, а її метою служить забезпечення заходів щодо організації прийому на перший курс у 2018/19 н. р. до Харківського політехнічного.

«Системне програмування» та «Комп’ютерні системи штучного інтелекту»

3–6 квітня на базі кафедри обчислювальної техніки та програмування відбудеться II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Системне програмування», а 12–14 квітня – з дисципліни «Комп’ютерні системи штучного інтелекту». Олімпіади пройдуть з використанням комп’ютерної техніки всіх споріднених кафедр КІТ факультету.

Зазначимо, що згідно з наказом Міністерства освіти і науки України НТУ «ХПІ» затверджено як базовий вуз для проведення цих олімпіад.

«Інформатика»

23–26 квітня в нашому вузі відбудеться II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Інформатика». Заступником голови оргкомітету призначено завідувача кафедри системного аналізу та інформаційно-аналітичних технологій професора О. С. Куценка.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет