Спорт – це не просто заняття, це стиль життя!

[Тетяна Кучерява]
#6 от 28.03.2018

Фізична підготовка визначає загальний рівень підготовки військовослужбовця до виконання завдань за призначенням. У Військовому інституті танкових військ НТУ «ХПІ» 18 лютого відбулися змагання на першість інституту з підтягування на перекладині.

Змагання організувала та провела кафедра фізичного виховання спеціальної фізичної підготовки і спорту інституту. Змагалися 6 команд із числа курсантських підрозділів та військовослужбовців строкової військової служби. У запеклій боротьбі військовослужбовці продемонстрували високі спортивні результати, а деякі з них навіть виконали спортивні розряди.

В особистій першості переможцем став курсант Олександр Петров, який підтягнувся на перекладині 31 раз, друге місце зайняв курсант В’ячеслав Демченко із результатом 29 разів і третє – молодший сержант Ігор Каржанов із результатом 27 разів. У командній боротьбі перемогу святкували курсанти четвертого курсу факультету «Озброєння та військова техніка».

Офіцер відділення морально-психологічного забезпечення капітан Тетяна Кучерява

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет