О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітаємо ювіляра кафедри ІВТС!


#6 от 28.03.2018

Вітаємо ювіляра кафедри ІВТС!

26 березня відзначив своє 60-річчя доцент кафедри «Інформаційно-вимірювальні технології і системи» Володимир Валерійович Лисенко.

У 1984 році він з відзнакою закінчив Харківський політехнічний інститут за спеціальністю «Інформаційно-вимірювальна техніка», у студентські роки активно займався громадською роботою – був заступником голови профкому студентів. З 1985 року і досі працює на кафедрі «Інформаційно-вимірювальні технології і системи». Був завідувачем навчальної лабораторії мікропроцесорних систем, потім старшим викладачем, у 2015-му став доцентом кафедри ІВТС.

Кваліфікований та ініціативний працівник, Володимир Валерійович виявив здібності до самостійного вирішення науково-дослідних задач та активної педагогічної діяльності. Опублікував 58 наукових робіт, має 6 авторських свідоцтв і патентів, 11 навчально-методичних посібників, узяв безпосередню участь у постановці понад 50 лабораторних робіт. Брав участь у виконанні 3 держбюджетних, 2 міжнародних, 9 господарських договорів, серед яких у 4 був науковим керівником. Протягом 1989–1994 рр. сприяв розвитку міжнародної науково-технічної діяльності ХПІ з Ханойським політехнічним інститутом.

Володимир Валерійович також брав активну участь у підготовці та проведенні багатьох загальнодержавних і спеціалізованих виставок. Прилади і системи, розроблені за його участю, відзначені 32 Дипломами і 1 золотою медаллю.

З нагоди ювілею викладачі, співробітники і студенти кафедри бажають Володимиру Валерійовичу творчої наснаги, здоров’я і успіхів у житті і праці!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет