О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Перевірка знань майбутніх фахівців РХБ захисту


[Олександр Сінько.]
#4 от 28.02.2018

12 та 15 лютого курсанти четвертого курсу факультету радіаційного, хімічного, біологічного захисту та екологічної безпеки військ Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ» складали комплексний екзамен за фахом.

Екзаменаційна комісія перевірила теоретичні знання та практичні навички четвертокурсників. Теоретична складова екзамену містила питання з дисциплін аналітичної та колоїдної хімії; бойових токсичних, хімічних речовин та методів індикації токсичних речовин. Під час перевірки практичних знань курсанти відповідали членам комісії на питання про призначення, тактико-технічні характеристики та склад приладів ВПХР, ППХР, ПРХР, ПГО-11, ГСА-13 і АСП, а також відпрацьовували нормативи з підготовки цих приладів до роботи та визначення вмісту отруйних речовин у повітрі.

Комісія відзначила гарні результати старшого сержанта Артема Гусєва, солдатів Миколи Волина, Сергія Кузьменка та Івана Саєнка.

Курсанти продемонстрували досить високий рівень знань у галузі радіаційного, хімічного, біологічного захисту, про що свідчать позитивні оцінки.

ТВО заступника начальника інституту з морально-психологічного забезпечення – начальник відділення підполковник Олександр Сінько.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет