О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Перше «бойове хрещення» на шляху до вищої освіти


[Офіцер відділення морально-психологічного забезпечення капітан Тетяна Кучерява.]
#4 от 28.02.2018

З 5 лютого поточного року у Військовому інституті танкових військ НТУ «ХПІ» екзаменаційна комісія розпочала перевірку знань курсантів четвертих курсів за освітнім ступенем «бакалавр».

6 та 7 лютого курсанти факультету «Озброєння та військова техніка» cкладали комплексний екзамен за циклом професійної підготовки, який складався з теоретичної та практичної частин.

Під час перевірки теоретичних знань військовослужбовці для більш наочної та розгорнутої доповіді використовували навчальні плакати та діючі стенди. Практичні питання курсанти відпрацьовували безпосередньо на зразках бронетанкового озброєння та військової техніки, на яких продемонстрували свої знання, вміння й навички за фахом. З кращого боку комісією відзначені курсанти: молодші сержанти Зорян Дмитрук, Олександр Курганський, Дмитро Дидика, старший солдат Ілля Кучеренко, солдати Максим Мельник, Артем Михалюк та Роман Шуляк.

Результати складання першого етапу комплексних екзаменів продемонстрували, що курсанти за період навчання здобули достатню кількість знань та вмінь, які в майбутньому дозволять їм ще більше збагатити свою фахову компетентність.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет