Пам’яті Героїв Небесної Сотні

#4 от 28.02.2018

Напередодні Дня Героїв Небесної Сотні у Музеї історії НТУ «ХПІ» cтуденти комп’ютерно-технологічного коледжу подивились документальні світлини головних подій Революції Гідності в Києві та Харкові. Серед Героїв Небесної Сотні – Героїв України – троє харків’ян: Владислав Зубенко, Євген Котляр та Юрій Паращук.

Зі студентами також поспілкувався співробітник університету Ю. Ю. Кошкаров. Він розповів про буремні події того періоду у Харкові, очевидцем та учасником яких він був. У своєму виступі Юрій Юрійович побажав студентам ставити перед собою справжню мету і цілеспрямовано досягати її, любити Батьківщину і бути гідними пам’яті загиблих за незалежну Україну.

Сьогоднішнє студентство має можливості відчувати себе вільно у вільній країні, подорожувати світом. Головне завдання молоді сьогодні – наполегливо навчатися, щоб отримати якісні знання і послужити в майбутньому Україні.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет