О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Атестація майбутніх фахівців


[Олег Карлов]
#3 от 14.02.2018

Атестація майбутніх фахівців

У Військовому інституті танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» 29 січня 2018 року розпочалась атестація курсантів четвертих курсів за освітнім ступенем «бакалавр» зі спеціальностей «Озброєння та військова техніка» й «Озброєння і засоби військ РХБ захисту та екологічна безпека», яка триватиме впродовж трьох тижнів.

Цього року екзаменаційну комісію очолює ТВО начальника управління забезпечення Центрального бронетанкового управління Збройних Сил України Озброєння Збройних Сил України полковник Василь Миколайович Шевченко. Члени екзаменаційної комісії перевірять та оцінять теоретичні знання і практичні навички курсантів. Під час атестації четвертокурсники повинні будуть скласти комплексні екзамени за циклом професійної підготовки та з іноземної мови.

Проведення атестації в навчальному закладі розпочалось з організаційного засідання та відрекомендування керівного складу інституту голові екзаменаційної комісії. Було проведено також стройовий огляд особового складу, який залучається до складання екзаменів, представлення членів екзаменаційної комісії та огляд готовності матеріально-технічної бази інституту до атестації.

Полковник Василь Шевченко відзначив якісну підготовку матеріально-технічної бази інституту та високу мотивацію курсантів на успішне складання екзаменів.

Старший офіцер відділення морально-психологічного забезпечення майор Олег Карлов.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет