День відкритих дверей

#3 от 14.02.2018

Ректор університету Євген Іванович Сокол та представники приймальної комісії університету ознайомлять абітурієнтів та їх батьків з особливостями вступної кампанії – 2018, розкажуть, як уникнути помилок при вступі до вишу. Гості ХПІ прослухають лекції: «Особливості вступної кампанії та умов прийому 2018 року» та «Робота над помилками вступників 2017 року». Майбутні абітурієнти зможуть особисто поспілкуватися з керівниками та представниками інститутів, факультетів та кафедр нашого університету.

Школярі також відвідають робозону, візьмуть участь у цікавих дослідах та пізнавальних майстер-класах у лабораторно-експериментальній зоні, прослухають мотиваційні та науково-пізнавальні лекції від випускників Політеху та побувають на виступах рок-гуртів Rebel Yell (Cover-band), ВЛ8 (Rock-band)!

Довідки за телефоном: (057)707-66-34.

Адреса спорткомплексу НТУ «ХПІ»: вул. Алчевських, 50а.

Станція метро «Пушкінська»

Абітурієнт! Харківський політехнічний чекає на тебе!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет