О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Доброго здоров’я та подальших успіхів!


#3 от 14.02.2018

7 лютого виповнилося 80 років доцентові кафедри електричних машин, кандидату технічних наук Л. П. Галайко.

Після закінчення у 1960 році Харківського політехнічного інституту Лідія Петрівна назавжди зв’язала свою наукову та трудову діяльність з рідним вузом. Тут вона подолала всі етапи становлення висококласного спеціаліста й педагога – від інженера, асистента, наукового співробітника, аспіранта і після захисту кандидатської дисертації – до доцента кафедри.

Доцент Л. П. Галайко бере активну участь у наукових конференціях та семінарах, а всі новітні досягнення у науці втілює на практиці. Вона є автором багатьох методичних посібників та наукових статей. Під її керівництвом розроблені нові курси лекцій з перспективних напрямків теорії і практики електричних машин.

Лідія Петрівна Галайко користується заслуженим авторитетом у співробітників і викладачів кафедри електричних машин та ЕМБ факультету, а студенти поважають її за глибокі професійні знання та вимогливість.

Лідія Петрівна є прикладом здорового способу життя, активно займається спортом – бігом улітку, а взимку лижами.

Колектив кафедри електричних машин НТУ «ХПІ» щиро вітає Лідію Петрівну із знаменною датою і бажає їй міцного здоров’я, подальших досягнень в професійній діяльності, творчого натхнення, благополуччя, невичерпної енергії і духовних сил!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет