О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітаємо спеціалістів і магістрів–2018!


#1-2 от 25.01.2018

Є. І. Сокол, ректор НТУ «ХПІ», член-кореспондент Національної академії наук України, доктор технічних наук, професор.

965 випускників отримують у ці дні дипломи Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». 345 із них магістри, 620 – спеціалісти. 224 можуть пишатися «червоними» дипломами про вищу освіту. Це значить, що вчилися вони на «відмінно», і університет відзначив їх як кращих своїх випускників. 30 іноземних громадян теж повезуть на батьківщину дипломи НТУ «ХПІ».

Це останній випуск спеціалістів, НТУ «ХПІ» повністю перейшов на підготовку за двома кваліфікаційними рівнями – «бакалавр» і «магістр». Наш університет, один із найстаріших технічних вузів України, підготував за роки своєї історії 181 тис. 160 фахівців, із них за часів незалежності України – 88 тис. 341 випускника.

Університет підготував своїх вихованців до самостійної праці, навчив їх професії, прищепив їм уміння навчатися протягом подальшого життя, подарував яскраві, незабутні студентські роки.

23 січня найкращим із них були вручені почесні «червоні» дипломи на сцені Палацу студентів. Серед талановитої молоді, якою пишається наш вуз, багато переможців та призерів Міжнародних олімпіад та конкурсів.

Ті, хто навчався в ХПІ, назавжди залишаться політехніками. Професори й викладачі впевнені, що кожен з них своїми досягненнями буде підвищувати престиж і славу своєї аlma mater, а університет буде пишатися і цим поколінням випускників, так само, як і попередніми.

Вітаємо спеціалістів і магістрів–2018 і бажаємо їм успішної кар’єри, задоволення від професійної діяльності і неперервного творчого зростання!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет