О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Видано в НТУ «ХПІ»


#1-2 от 25.01.2018

Кожного року в нашому університеті видаються нові книги. У 2017-му їх з’явилося 152 (144 – друковані видання, 8 – електронні).

Серед них: 35 монографій, 13 підручників (з них 1 видання – електронне), 68 навчальних посібників (4 – електронні), 21 навчально-методичний посібник (1 – електронний). А також 7 практикумів та 6 конспектів лекцій (1 – електронний), 2 словники (1 – електронний). А ще на допомогу студентам видано 66 методичних вказівок (24 з них електронні) та 8 лабораторних практикумів (1 – електронний).

Серед видань 2017 року – монографія доцента Н. Б. Годзь «Вступ до екологічної футурології», у якій обґрунтовується необхідність створення нового напряму в філософії науки, а саме екологічної футурології. До її змісту включено 80 публікацій автора, серед яких статті в зарубіжних журналах (Австрія, Росія, Угорщина, Узбекистан). Мова йде про необхідність формування вдосконаленої картини світу, запровадження нових підходів до раціоналізації філософського світогляду, поєднання результатів сучасних наукових досліджень та скеровування їх на підтримання та поліпшення екологічної ситуації на планеті. Книга, у першу чергу, створена для філософів, науковців, інженерів, не забуте її значення для аспірантів та студентів, а також для тих, хто зацікавлений роздумами про минуле та майбутнє.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет