О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Корисні й перспективні пропозиції дипломника


#1-2 от 25.01.2018

Переддипломну практику Костянтин Сільченко, студент кафедри «Ливарне виробництво» (МТ-22с), проходив на ПАО «Світло шахтаря», де отримав багато цінної інформації, корисної для роботи над дипломним проектом.

Його дипломний проект спеціаліста щодо реконструкції сталеливарного цеху потужністю 7500 т придатного литва на рік для виготовлення шахтного обладнання, виконаний під керівництвом ст. викладача Л. С. Золотар, є досить доцільним і актуальним, оскільки сучасна тенденція підвищення продуктивності та надійності шахтного устаткування потребує удосконалення технологічного процесу виготовлення його комплектуючих литих деталей, що неможливо без реконструкції ливарних цехів. Проблема реконструкції старих ливарних цехів є надзвичайно гострою. Запровадження та модернізація устаткування й ліній ливарних цехів надає можливість значно підвищити рівень якості кінцевих виробів та поліпшити умови праці на виробництві відповідно до міжнародних стандартів. Зважаючи на це, проектні рішення, запропоновані Костянтином, є корисними та перспективними для практичного впровадження.

Своїми знаннями та навичками К. Сільченко завдячує педагогічному колективу кафедри «Ливарне виробництво», яку очолює професор О. В. Акімов. Вивчення предметів зі спеціальності, які викладають професори Д. О. Дьомін, О. І. Пономаренко, доценти К. О. Костик, В. І. Альохін, ст. викладач О. А. Чибічик, стало ґрунтовною науковою та практичною базою для вирішення задач та проблем сучасного ливарного виробництва.

Викладачі Костянтина відгукуються про нього, як про дисциплінованого студента, наполегливого, організованого. Він уміє розпланувати свій час, що дає можливість йому успішно навчатись, займатися спортом, допомагати друзям у навчанні. Серед його захоплень – психологія, теніс та футбол.

Ми бажаємо Костянтинові домогтися цілей, які він перед собою ставить, усіляких життєвих успіхів!

Публікації про випускників–2018 підготувала редакція «Політехніка».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет