О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Звичка перемагати


#1-2 от 25.01.2018

Диплом магістра з відзнакою отримує Сергій Борисенко, студент факультету транспортного машинобудування, кафедри «Теорія і системи автоматизованого проектування механізмів і машин». Диплом бакалавра свого часу він теж захистив на «відмінно». Звичка вчитися відмінно, перевіряти рівень і міцність своїх знань, навичок дослідника у різних конкурсах притаманна Сергієві. Ось короткий перелік його відзнак лише за 2017 рік. На Всеукраїнському форумі студентів політехнічних університетів (м. Миколаїв) його нагородили Грамотою за оригінальність наукової роботи з механічної інженерії. Диплом ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі «Машинознавство» він отримав у Сумському державному університеті. Став призером ХІ Харківського регіонального конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Машинознавство».

Сергій є співавтором публікації у Віснику НТУ «ХПІ», серія «Нові рішення в сучасних технологіях», відмінну оцінку він отримав за дипломну роботу «Оцінка міцності та жорсткості тонкостінних конструкцій при різних варіантах навантаження», виконану під керівництвом с. н. співробітника А. Ю. Васильєва.

На запитання, які найяскравіші події студентських років буде згадувати Сергій, він назвав незабутню поїздку 2015 року до Штутгарта (Німеччина). Там він і ще 14 студентів ТМ факультету проходили навчальну практику, яку фінансувало Німецьке товариство Академічних обмінів DAAD. А ще йому запам’ятався Львів (на знімку), де Сергій також брав участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, який проходив у Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. І тут він став призером у галузі «Військові науки».

Можна бути впевненими, що магістр Сергій Борисенко продовжить цей перелік перемог на подальших життєвих і професійних шляхах.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет