О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Сертифікат відповідності стандарту ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги»


#22-23 от 21.12.2017

Сертифікат відповідності стандарту ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги»

отримав НТУ «ХПІ» 29 листопада. Цей документ засвідчує, що послуги у сфері вищої освіти, наукового досліджування та експериментального розробляння, які надаються в ХПІ, відповідають державним вимогам. Цей сертифікат на систему управління якістю, дійсний до 28.11.2020 р., гарантує, що всі процеси в університеті є керованими і перебувають під контролем керівництва. Принципи і вимоги ISO 9001 загальновизнані у світі, тому наявність цього сертифікату збільшує перспективи Харківського політехнічного щодо встановлення контактів з потенційними грантодавцями та інвесторами.

Отриманню сертифіката передувала перевірка та оцінка системи управління якістю. У вересні 2016 року в ХПІ розпочав свою роботу відділ забезпечення якості освітньої діяльності, що передбачено новим Законом України «Про вищу освіту». Метою його створення було вирішення завдань інформаційно-аналітичного супроводу внутрішнього забезпечення якості освіти в ХПІ, розробка та впровадження системи управління якістю в НТУ «ХПІ» відповідно до вимог державних і міжнародних стандартів.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет