О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Серед кращих університетів країн Східної Європи та Центральної Азії


#21 от 28.11.2017

Серед кращих університетів країн Східної Європи та Центральної Азії

У рейтингу QS University Rankings: Eastern Europe & Central Asia 2018 Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» зайняв 4 місце серед усіх українських вищих навчальних закладів. Попереду йдуть Національний університет ім. Тараса Шевченка, НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Національний харківський університет ім. В. Н. Каразіна. Львівська політехніка посідає слідом за НТУ «ХПІ» 5 місце.

Нашому університету вдалося поліпшити своє місце в списку на 4 позиції у порівнянні з результатами минулого року і посісти 93 місце у рейтингу в цілому.

НТУ «ХПІ» у списку прогресивних вищих навчальних закладів світу

за версією рейтингу «Наука і Технології» U-Multirank. Укладачі рейтингу спільно з Асоціацією європейських інститутів сучасної інженерної освіти і науки оцінили наукову діяльність 1500 університетів з 99 країн світу. Результатом роботи став загальний рейтинговий список з 231 вищого навчального закладу.

Переглянути повний профіль НТУ «ХПІ» та порівняти його з іншими вишами, що увійшли до глобального рейтингу U-Multirank, можна на сайті.

U-Multirank проводить рейтинговий аудит за більш ніж 30 показниками діяльності, віднесеними до 5 рейтингових груп: якість викладання, науково-дослідна діяльність, міжнародна спрямованість, трансфер знань та співпраця з регіоном.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет