О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Районний конкурс „Історія моєї родини”


#12 от 26.04.2005

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної ради Харкова

Районний конкурс „Історія моєї родини”

Мета проведення конкурсу – формування шанобливого ставлення до сім’ї як основної ланки суспільства, поширення пропаганди кращих духовних надбань українського народу, підтримка та розвиток національних традицій. Завдання конкурсу – виявлення сімейного коріння і генеалогічного древа; розвиток родинних традицій; відновлення сімейних звичаїв, збереження і примноження духовних здобутків родини; формування національної свідомості та самосвідомості.

Конкурс проводиться за 5 номінаціями:

  • найбільш численна родина;
  • сім’я – династія;
  • суспільно-активна сім’я;
  • сім’я – берегиня сімейних традицій;
  • сім’я з найглибшими родинними коренями.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати не пізніше 16 травня 2005 року: особисті документи членів родини; історичні довідки; старовинні альбоми та фотографії, також бажано додати нагороди, листування, альбоми віршів, щоденники, інші цікаві речі, предмети сімейного побуту та рукотворні речі, що збереглись від пращурів.

Критерії, за якими проходитиме відбір: повнота документального підтвердження фактів, викладених у представленій роботі; художність, оригінальність, яскравість викладення історії своєї родини; глибина вивчення родових коренів і розвиненість генеалогічного древа; наявність сімейних реліквій і фотографій, старовинних речей, цінностей; самобутність сімейних традицій; єдність сім’ї, теплота та щирість взаємовідносин; наявність сімейного заняття, хобі; династійність; участь у суспільному житті.

За додатковою інформацією звертатися за адресою оргкомітету конкурсу:

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної ради м. Харкова, вул. Гуданова, 9/11, 3 під’їзд, 2 поверх, 2 к. Тел. 700-76-49, 700-76-47.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет