О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Запрошуємо на День відкритих дверей!


#20 от 14.11.2017

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» запрошує на перший незвичайний День відкритих дверей, який відбудеться у неділю, 26 листопада у спортивному комплексі «Політехнік».

Початок заходів о 10.00.

У День відкритих дверей ви зможете познайомитися з університетом. Про вуз вам розповість ректор НТУ «ХПІ», професор Євген Іванович Сокол, який відповість на всі ваші запитання. Тут також ви зможете прослухати лекції від приймальної комісії на теми: «Особливості вступної кампанії та умов прийому 2018» та «Робота над помилками вступників 2017 року».

У спорткомплексі відбудеться зустріч із викладачами та співробітниками усіх кафедр та факультетів вузу, які представлять свої презентаційні стенди. Всі бажаючі зможуть побувати на мотиваційній лекції від випускників ХПІ «Як досягти успіху до 30 років» та взяти участь у дослідах та майстер-класах в лабораторно-експериментальній зоні.

У програмі Дня відкритих дверей також виступи рок-гуртів Rebel Yell (Cover-band), ВЛ8 (Rock-band). Звук живий!

Довідки за телефоном: (057)707-66-34.

Адреса спорткомплексу НТУ «ХПІ»: вул. Алчевських, 50а.

Станція метро «Пушкінська»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет