О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вшановуємо учасників АТО


#18-19 от 18.10.2017

Напередодні святкування Дня захисника України студенти 1 курсу факультетів КІТ, ТНВ и ТОВ разом із викладачами зустрілися в Музеї історії НТУ «ХПІ» з учасниками бойових дій у зоні АТО – старшим лейтенантом Максимом Сергійовичем Гуренком (на знімку зліва), завідувачем навчальної лабораторії ІОЦ вузу, та лейтенантом М. І. Васильєвим, доцентом кафедри хімічної техніки та промислової екології.

Проректор НТУ «ХПІ», професор Ю. І. Зайцев привітав усіх присутніх зі святом, побажав миру й добробуту. Юрій Іванович підкреслив у своєму зверненні до першокурсників, що у майбутнє треба дивитися з оптимізмом та обов’язково вчитися так, щоб із честю нести славне звання політехніка.

М. С. Гуренко та М. І. Васильєв розповіли студентам про службу в армії, про трудові і військові будні, про бойових товаришів, про допомогу волонтерів. Вони відповідали на численні питання студентів та їх керівників. Наприкінці зустрічі усі сфотографувалися на пам’ять.

Фото В. Таємницького

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет