О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Молодь читає – Харківщина процвітає!


[Т. Палєй, заступник директора НТБ НТУ «ХПІ»]
#18-19 от 18.10.2017

28 вересня у центрі нашого міста відбулася соціально-культурна акція «Молодь читає – Харківщина процвітає!», приурочена до Всеукраїнського дня бібліотек.

Ініціатором заходу виступила Харківська обласна бібліотека для юнацтва за підтримки Харківської обласної державної адміністрації.

До масштабного флешмобу, метою якого стало об’єднання молоді навколо ідеї культурного та інтелектуального розвитку регіону та підвищення її інтересу до читання, долучилися бібліотеки різних систем, відомств та студенти 26 вищих навчальних закладів Харківщини.

НТУ «ХПІ» був представлений Науково-технічною бібліотекою та Харківським комп’ютерно-технологічним коледжем. Наш слоган «Увесь спектр знань у книгах» організатори відзначили Подякою Управління культури і туризму ХОДА.

У ході акції учасники одночасно, протягом 20 хвилин, читали улюблені книжки, завдяки чому Харків було визнано найбільш читаючим містом України.

Читайте, любі політехніки, та пам’ятайте, що «забувати про книжки борони вас Боже, бо тоді жоден комп’ютер вам не допоможе!».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет