О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Всесвітній день миру!


#18-19 от 18.10.2017

21 вересня з нагоди відзначення Всесвітнього дня миру в НТУ «ХПІ» відбулася соціально-культурна акція «Мир у домі – мир у світі». Її організатором виступила Науково-технічна бібліотека нашого університету.

Учасників привітав ректор, професор Євгеній Іванович Сокол, який наголосив на важливості МИРУ для всього Світу та нашої країни, на цінності життя будь-якої людини, необхідності пам’ятати і робити все можливе задля мирного неба над нашими головами. До його побажань приєдналися Почесний ректор, Посол миру, професор Л. Л. Товажнянський, декан ТОР факультету, професор О. П. Некрасов, професор кафедри «Турбінобудування» А. В. Бойко, учасники міжнародної естафети «Біг миру заради гармонії».

Студенти-іноземці факультету міжнародної освіти нашого ХПІ різними мовами висловили своє прагнення до миру.

Танцювально-музична композиція у виконанні студентів Харківського комп’ютерно-технологічного коледжу стала ключовим моментом свята. Майбутні студенти Політеху виклали своїми тілами слова «ХПІ» та «МИР», що стало символом прагнення нашого вишу до миру.

Активну участь в акції взяли колективи Палацу студентів. Пісні у їхньому виконанні задали бадьорий настрій усім, хто зібрався на площі біля бібліотеки. У її холі для всіх відвідувачів розгорнулася фотовиставка «Моя країна – Україна» та стенд «Ми за мир на всій планеті» з висловлюваннями студентів-політехників щодо миру.

Організатори акції висловлюють щиру подяку всім її учасникам!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет